Opusculum vitae, virtutum et miraculorum ven. servi Dei Fr. Sebastiani ab apparitio ordinis min. de observantia laici professi provinciae Mexicanae. Authore fratre nicolao plumbensi, diacovensi, sev bosnensi episcopo sanctissimo domino nostro Innocentio papae XII litatum. Cura, ac solicitudine R.P.F. Iaonnis Fernandez Zejudo, actualis in curia causae canonizationis serui Dei procuratorisTT - (Officina reverendae camerae apostolicae (Rome), 1886)
Ex-libris manuscrit